Over ons

Onze passie

In 1997 begon Theo van Ee met het maken van sierhekwerken. Daar zit nogal wat uitdaging in. Het is niet recht toe recht aan lassen van staal op staal, maar bij sierhekwerken gaat het om de details. Dat tekent het werk van Theo. Gedreven om juist datgene te maken wat u als klant wilt en dan nog net iets mooier.

Veelzijdige opdrachten

Na een aantal jaren werden de opdrachten steeds veelzijdiger. Sierlijke tuinbogen, hekwerken, trapleuningen en traphekken, hondenkennels en zelfs speelse trekkarren. Kortom als het maar staal is, weet Theo er raad mee.De laatste jaren ligt de nadruk meer op woninginrichting en kantoorinrichting. Zo zijn stalen binnendeuren dé woontrend van nu. Samen met de sierhekwerken, inrijpoorten en trapleuningen is Van Ee Metaal specialist in stalen woondesign.

Een passende naam

In 2016 veranderde Van Ee Sierhekwerk in Van Ee Metaal. Een naam die de lading dekt. Niet alleen het sierhekwerk, maar ook de stalen taatsdeuren, schuifdeuren, scharnierdeuren, wanden en trapleuningen worden hiermee benoemd. Van Ee Metaal. Dat siert!

Contact

0342 - 44 30 60

info@vaneemetaal.nl

Wesselseweg 133
3774 RK Kootwijkerbroek

Contactformulier