Stalen binnendeuren

Stalen deuren, dé woontrend van nu

Bent u op zoek naar een stalen binnendeur, een stalen wand met glas of stalen schuifdeuren? Van Ee Metaal helpt u graag verder. Stalen deuren zorgen voor openheid en ruimte. In uw woning, maar ook in uw bedrijfspand. Wij leveren maatwerk, helemaal naar uw wensen. We hebben ervaring met:

  • stalen taatsdeuren
  • stalen schuifdeuren
  • stalen scharnierdeuren met kozijn
  • stalen wanden

Heeft u speciale wensen? Laat u inspireren! Wij denken graag met u mee. We houden van een uitdaging.

Stalen taatsdeur

Een taatsdeur is bijzonder omdat deze twee kanten opdraait. Bij het scharnierpunt draait de deur om zijn eigen as. De deur is voorzien van gehard glas. Het is veilig en geeft je woning een unieke uitstraling. De openheid en de sfeer die stalen deuren hebben zijn uniek.De details zorgen ervoor dat de deur goed past bij uw inrichting. Door bijvoorbeeld te kiezen voor een vierkante glaslat, krijgt de deur een robuuste uitstraling. Een schuine glaslat maakt de deur sierlijk en elegant. Ook de handgreep beïnvloedt de uitstraling van de deur. Of het nu landelijk, modern of klassiek is, een stalen deur maakt uw woning af.

Stalen schuifdeur

Heeft u in uw woning geen ruimte voor een opendraaiende deur? Dan zijn stalen schuifdeuren de oplossing! Een prachtige oplossing om de keuken te scheiden van de woonkamer. Door het glas geven de deuren een gevoel van ruimte en openheid.Een sfeervolle uitstraling door stalen schuifdeuren. De details zorgen voor een perfecte combinatie met uw inrichting. De handgrepen, de glaslat, elk detail maken we voor u op maat.

Stalen scharnierdeur met kozijn

In tegenstelling tot een taatsdeur wordt een scharnierdeur in een stalen kozijn geplaatst. Hierdoor draait de deur één kant op en sluit naadloos in het kozijn.Ideaal als er onvoldoende ruimte is voor een taatsdeur, die beide kanten op draait.

Stalen wand

Een stalen wand met glas is de perfecte oplossing voor uw kantoorpand. Het is prettig om ruimtes van elkaar te scheiden. Maar hoe voorkom je dat een kantoorpand ingedeeld wordt in kleine benauwde ruimtes? Juist, een stalen wand met glas!De finishing touch is de taatsdeur of scharnierdeur, waardoor de wand een geheel vormt.

Projecten

Op zoek naar inspiratie voor stalen binnendeuren? Bekijk de foto's van onze projecten.

Bekijk foto's

Hoe werkt het?

Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wij bespreken graag de mogelijkheden. Als wij begrijpen wat u wilt, maken wij uw wensen op maat.

Offerte aanvragen