Trapleuningen

Mooi en veilig

Bent u op zoek naar een stijlvolle trapleuning? Voor renovatie of nieuwbouwhuis, Van Ee Metaal maakt het voor u op maat. In welke vorm of kleur u maar wilt. Ook voor traphekjes bent u bij ons aan het juiste adres. Veilig en mooi in dezelfde stijl als uw trapleuning.

Trapleuning

Trappen zijn er in veel verschillende soorten en maten. Daarom is maatwerk vereist. Van Ee Metaal werkt secuur en levert kwaliteit. Zo maken wij naadloze trapleuningen, welke vorm uw trap ook heeft. Heeft u specifieke wensen? We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Traphek

Om de sfeer en de stijl van uw trap en trapleuning niet te doorbreken, maken wij traphekjes in dezelfde stijl. Zo zorgt u voor een veilige leefomgeving voor uw kinderen, en blijft het stijlvol. In welke stijl uw woning ook is ingericht. We kunnen het robuust of juist sierlijk maken, volledig naar uw wensen. Een traphekje is niet alleen veilig, maar maakt het plaatje helemaal compleet. Ook de montage van uw traphek nemen we graag voor onze rekening. Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden of een offerte? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Projecten

Op zoek naar inspiratie voor een traphek of trapleuningen? Bekijk de foto's van onze projecten.

Bekijk foto's

Hoe werkt het?

Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wij bespreken graag de mogelijkheden. Als wij begrijpen wat u wilt, maken wij uw wensen op maat.

Offerte aanvragen